Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Fandigo - exercitii practice

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

Fandigo

Cum sa scapi de depresii?

Stam pe scaun, destinsi, fara sprijin pe eventualul spatar; cu ochii semideschisi sau inchisi pe toata durata exercitiilor. Mainile atarna pe langa corp, picioarele sunt comod departate si paralele.

1 Timp de un minut ne concentram asupra respiratiei, fara insa, a interveni asupra ei.

2. Lent, punem pe cap o carte suficient de grea (dar fara a exagera), pregatita dinainte.Apoi, lasam din nou mainile sa atarne, ne observam respiratia, "notand" mental eventualele modificari survenite prin plasarea si mentinerea in echilibru a cartii.

3. Dupa un minut, indepartam cartea si remarcam, timp de 3 minute, ce modificari apar in respiratie, in pozitia corpului si in propria dispozitie.In tot acest timp, imaginar, cand punem cartea, cand o luam de pe cap, in intervale de 20 de secunde.

4. Deschidem ochii, ridicam mainile prin lateral la orizontala, cu palmele in sus, lasand respiratia libera. Descriem simultan cu ambele brate 40-50 de cercuri de circa 30-40 cm diametru , mai intai intr-un sens, si apoi, fara pauza in sens opus.

5. Lasand mainile sa cada pe langa corp, si, inchizand ochii, ascultam cateva secunde senzatiile din corp, respiratia, dispozitia sufleteasca.

6. Deschizand ochii, ridicam din nou bratele la orizontala si reluam intregul exercitiu de la punctul 4 , insa acum diametrul cercurilor va fi de 8-10 cm.

7. In final, ascultam cu ochii inchisi , timp de 1-2 minute, ecoul exercitiilor efectuate, dar imaginandu-ne cu cartea pe crestet.

8. Ne revenim treptat, ca dupa un somn adanc si linistitor

 

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare