Tehnici de stimulare a bioenergiei

www.000webhost.com

Fandigo - exercitii practice

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

Fandigo

3 exercitii de imbunatatire a trasaturilor fetei

A. Persoana se aseaza intr-un fotoliu, intra in stare de relaxare, cu ochii deschisi, tinand in mana propria fotografie(de dimensiuni 18-24 cm) la o distanta de circa 30-40 cm, va stabili dupa o analiza de 1-2 minute ce corecturi doreste sa-si faca. Proiectandu-si in minte modelul dorit, isi va spune in gand o fraza de genul: "Nasul meu devine mai mare, ochii mai prelungi mai luminosi, buzele mai subtiri etc.".

La inceput, va va fi mai greu sa va modelati imaginea, iar timpul de concentrare poate fi mai lung de doua minute. Cu noul model proiectat in minte, timp de 7 secunde, cu privirea, faceti ca el sa patrunda in interiorul vostru.

Se vor inchide apoi ochii, si apoi timp de 2-3 secunde se va retine in minte acest model.Exercitiul A se va repeta de trei ori pe zi timp de 3-4 saptamani.

 

B. Exercitiul A se executa de 2-3 ori, iar cand modelul se intipareste puternic in constiinta, se va prelua imediat energia din plexul solar (mintea abdominala) si va fi trimisa printr-un flux puternic catre creier, ca si cum ati impinge in el modelul.

Deschideti ochii imediat si trimiteti mental modelul in oglinda si suprapuneti-l peste propria imagine. Trebuie sa ajungeti pana in stadiul in care sa il vedeti in oglinda in alt fel, adica in felul in care l-ati programat.

Exercitiul B se repeta de 25-30 de ori pe zi, timp de 3-4 saptamani.Acest exercitiu impune concentrare si vointa, caci el cere a atinge precizie in definirea modelului mintal, in pomparea energiei din plexul solar, si transmiterea ei catre creier.

C.Dupa ce se executa exercitiul A apoi B si se constata clar in oglinda modelul programat al fetei dumneavoastra, el va fi luat mental prin campul de energie si va fi suprapus pe fata prin urmatorul indemn: "Fata mea este expresiva, ochii mei sunt luminosi, nasul este mare, etc.".

Timp de 30-35 de zile se vor executa exercitiile A,B si C cate 5 minute, dimineata si a doua oara seara. Cand exercitiile au fost perfect insusite, durata acestora se poate reduce la 1-2 minute.

Practicand aceste exercitii veti deveni mai frumosi, exact asa cum va doriti.

 

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

 

 
Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare