Tehnici de stimulare a bioenergiei

www.000webhost.com

Fandigo - exercitii practice

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

Fandigo

Metode de protejare si relaxare a ochilor

Orele petrecute in fata computerului, cititul la lumina slaba, stresul si tensiunea pot online , recomanda exercitii zilnice pentru "educarea" ochilor care imbunatatesc si previn deteriorarea vederii.

1. Asezati palmele deasupra ochilor inchisi, iar coatele rezemati-le pe o masa. Repetati aceasta operatiune de doua trei ori pe zi timp de cinci minute. Intunericul si caldura palmelor odihnesc ochii.

2. Dimineata, tinand ochii inchisi, stropiti-i de douazeci de ori cu apa calda , iar seara cu apa rece. Acest exercitiu imbunatateste circulatia.

3. Tineti cu o mana un creion foarte aproape de ochi, iar cu cealalta mana un alt creion la lungimea bratului. Concentrati-va asupra unuia, apoi asupra celuilalt. Repetati acest exercitiu timp de cateva minute, de doua ori pe zi, deoarece imbunatateste puterea de concentrare .

4. Cu picioarele departate la nivelul umerilor, fixati cu privirea un obiect si uitati-va la el in timp ce leganati corpul dintr-o parte intr-alta. Repetati acest exercitiu de 50 de ori. Relaxeaza ochii.

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare