Tehnici de stimulare a bioenergiei

000webhost logo

Fandigo - exercitii practice

Fundatia Fandigo pentru Persoanele Cu mintea deschisa, limpede si sanatoasa

Fandigo

Combaterea timiditatii

Cercetarile medicale au aratat ca timiditatea are la baza 2 surse: fie este mostenita prin nastere, fie apare ca un efect al unei educatii extrem de severe.Timizii nu-si pot privi in ochi sefii, persoanele mai puternic psihic, etc. Pentru a elimina acest aspect, va recomandam urmatorul exercitiu:

Va asezati in fata unei oglinzi la 0.5 m de ea si cu un creion dermatografic faceti un mic semn la radacina nasului, pe imaginea dumneavoastra din oglinda.Exercitiul are 2 elemente:

A. O autosugestie:

"Sunt calm si linistea ma cuprinde"

"Pot sa privesc fix, direct in ochi pe oricine"

"Privirea mea este puternica"

B. Un exercitiu propiu-zis:

Va veti fixa privirea la semnul de pe oglinda facut cu creionul dermatograf.In gand va veti repeta indemnurile de mai sus si va veti concentra sa nu clipiti si sa priviti fix.La inceput exercitiu trebuie facut dimineata si va dura 2 minute, cand sunteti odihnit si relaxat, doar atunci se obtine efectul dorit.Rezultatele se vad dupa 7-10 sedinte de antrenament. Pentru ca succesul sa fie sigur, va veti privii partenerii in punctul de intalnire al liniei sprancenelor cu linia nasului.Dupa circa 10 exercitii, va puteti mari durata de antrenament la 3-5 minute, iar apoi, dupa alte 15-20 de sedinte, puteti exersa direct in discutii cu ceilalti.

Terapiile energetice sunt mult mai eficiente daca aveti la voi un talisman purificat si incarcat cu energie .

 

Tehnici de stimulare a bioenergiei
 

Tehnici de stimulare a bioenergieiCurs online germana si engleza ...I...Sanatate prin alimentatie ...I... Stiri imobiliare